handelsbetingelserne

Velkommen til fixinfurniture.dk. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på fixinfurniture.dk.

GENERELT

Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til GLS ved modtagelsen. eller senest 2 dage efter modtagelsen. Ved returnering af varen til os betaler du selv for fragten. Fixinfurniture.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Hos os pakker vi varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

LEVERINGSTID OG PRIS PÅ FRAGT

Vi sender med GLS og her er leveringstiden 2-4 dage.
Du har mulighed for at få sendt din pakke til nærmeste pakkebox, pris: 50 kr.
Ønsker du privatomdeling, så pakken bliver leveret hjemme på din adresse, koster det: 65 kr.

REKLAMATIONER OG FORTRYDELSESRET

Vi yder 14 dage fortrydelsesret på alle ordre.

Desuden er alle varer omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst fixinfurniture.dk på telefon 26207002 eller mail: info@fixinfurniture.dk. fixinfurniture.dk dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.

UDSOLGTE VARER

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på info@fixinfurniture.dk. og få information om muligheden for at blive skrevet op på en mulig venteliste, ifm genbestilling af varen.

BETALING

Du kan hos fixinfurniture.dk. betale med betalingskortene; Dankort, VISA/Dankort. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos fixinfurniture.dk. er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

SIKKERHED

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Fixinfurniture.dk. eller andre uvedkommende har ikke mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Fixinfurniture.dk. behandler dine personlige kontaktoplysninger med 100% fortrolighed og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

FIRMAINFORMATION

Kim Jacobsen
Demantsvænget 4
5260 Odense S
CVR-nummer 37631558

FORBRUGERBESKYTTELSE

Fixinfurniture.dk. følger de vejledninger der foreligger fra D-mærket. Vi arbejder og handler under de retningslinjer og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen.